Gaziantep Valimiz Sayın Kemal ÇEBER Okulumuzu Ziyaret Etti.

Gaziantep Valimiz Sayın Kemal ÇEBER Okulumuzu Ziyaret Etti.

Valimiz Kemal Çeber, Gaziantep Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Gaziantep Lisesi’ni ziyaret eden Vali Kemal Çeber, öğrenciler, öğretmenler, veliler, çevredeki dükkan sahipleri ve vatandaşlarla sohbet ederek eğitimin daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi noktasında esnafa hatırlatmalarda bulundu.

Bugün öğleden sonra Gaziantep Lisesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Vali Kemal Çeber,  öğrenciler, öğretmenler ve okul bahçesinde bulunan velilerle bir araya gelerek eğitim öğretim döneminin ilk gününde öğrencilerin neler hissettikleri ile ilgili bir süre sohbet etti. Servis araçlarını da gezen Vali Çeber, öğrencilere servis hizmetlerinden mennun olup olmadıklarını sorarken velilerin karşılaştıkları sorunları da dinledi.

Okul çevresinde bulunan esnafı da ziyaret eden Vali Çeber, okulların açılmasıyla birlikte esnafın iş yoğunluğunun artıp artmadığını sordu. Müşterilerle de bir süre sohbet eden Çeber, işyeri sahiplerine eğitim öğretim döneminin daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda devam etmesi adına esnafın üzerine düşen görevler olduğunu vurgulayarak  bu sene okul çevrelerinde bulunan esnafın daha yoğun bir şekilde denetleneceğini, bu noktada işyeri sahiplerinin tüm kurallara riayet etme noktasında daha dikkatli davranmaları gerektiğini hatırlattı.

Güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir eğitim ortamının oluşması adına tüm devlet kurumlarının emniyetinden jandarmasına, trafik ekiplerinden zabıtasına, sağlık ve tarım müdürlüğü ekiplerine kadar özverili bir şekilde görevlerini yapmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Vali Çeber, toplumun her kesiminin geleceğimiz olan çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek anlamında çaba sarf etmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaretler esnasında vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektiren Vali Kemal Çeber, ziyaret sonrasında Gaziantep Lisesi’nden ayrıldı

12.09.2023 1942

12-09-202312-09-202312-09-202312-09-2023