Mehmet Kürşat HAMURLU  -  Müdür

Mehmet Kürşat HAMURLU - Müdür

 

MEHMET KÜRŞAT HAMURLU

 

ÖZGEÇMİŞ

 

1977 yılında Gaziantep´te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep´te tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2017 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Halen Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Programında Doktora öğrencisi olup, tez aşamasındadır.

 

2001 – 2005 yılları arasında Gaziantep´te farklı türdeki okullarda İngilizce Öğretmenliği yaptı. 2005 - 2007 yılları arasında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Ar-Ge ve Projeler Biriminde görev yaptı. 2008-2011 yılları arasında müdür yardımcılığı yaptı. 2011 yılından beri farklı türdeki okullarda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

 

Avrupa´nın farklı ülkelerinde düzenlenen eğitim kurslarına, proje toplantılarına ve seminerlere katılmıştır. Dünya Bankası, Avrupa Birliği, UNICEF, TODAİE, Kalkınma Bakanlığı destekli uluslararası, ulusal, bölgesel ve yerel projelerde proje sorumlusu ve katılımcı olarak yer almıştır.  

 

Mili Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim yönetimi, liderlik, girişimcilik, eğitimde kalite ve yönetim sistemi, stratejik planlama, performans yönetimi, eğitim ve öğretimde yenilikçilik, proje hazırlama ve uygulama, eğitimde etik, eğitimde teknoloji kullanımı konularında mahalli ve merkezi olarak düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetlerine katılmıştır.

 

Eğitim alanında hakemli dergilerde yayınlanmış makaleleri ve eğitim bilimleri kongrelerinde sunulmuş bildirileri bulunmaktadır.

 

Görev yaptığı il ve ilçelerde mülki amirler tarafından Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül ile ödüllendirilmiştir. 

 

İleri derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilmektedir.

 

27.09.2017 tarihinden itibaren Gaziantep Lisesi Müdürü olarak görev yapmaktadır.

 

Evli ve 1 kız çocugu babasıdır.